Schrijven, content & marketing
Textbite logo

Freelance marketeer gezocht?

Jij hebt een bedrijf of project en bent daarvoor op zoek naar een freelance marketeer. Goed nieuws! Je oproep ‘freelance marketeer gezocht’ krijgt een vervolg. Lees verder wat Textbite voor je kan betekenen en neem contact op om je wensen te bespreken.

Marketing- en communicatieplan

Een marketing- en communicatieplan is de stok achter de deur voor jouw project. Textbite duikt in je organisatie en stelt een praktisch plan op. Geen rare jargonmodelletjes, maar een uitvoerbare planning met richtlijnen.

Marketingacties

Freelance marketeer gezocht met creatieve en uitvoerende capaciteiten voor marketingacties? De verleiding van een actie blijft zowel online als offline een krachtig marketingmiddel. Textbite helpt je met de coördinatie en realisatie.

Allround online marketing

Textbite is als freelance online marketeer in te zetten voor diverse allround online marketing werkzaamheden. Denk daarbij aan:

  • Content en SEO
  • Social media uitingen
  • E-mailmarketing
  • Advertenties
  • Online gedragspsychologie

Content marketing

Zonder content geen marketing. Voor een goede uitvoering ben je als marketeer afhankelijk van content. Textbite is ook tekstschrijver en gespecialiseerd in contentmarketing: “mensen helpen te vinden met wat ze zoeken door waardevolle informatie en creatieve inhoud aan te bieden“.

Freelance marketeer gezocht? Van marketingplan tot uitvoerende online marketing werkzaamheden. Ik duik graag in je organisatie om jouw doelgroep te helpen vinden met wat ze zoeken. ✌

Harm van den Elzen

Textbite

[email protected]

Stuur me een e-mail.

06 82 42 17 63

Bel me of chat met me via WhatsApp.

Textbite socials