Teksten & contentmarketing
Textbite logo

Freelance content coördinator gezocht?

Jij wilt je (mogelijke) klanten bereiken met waardevolle informatie en creatieve content. Je bent nog naar iemand op zoek die dat in goede banen leidt. Als content coördinator gaat Textbite voor het beste resultaat.

Vooronderzoek en briefing

Goede content start met onderzoek. Wat moet er gemaakt worden en hoe komt het bij de juiste persoon terecht? Dit komt meestal voort uit ‘interviews’ en/of zoekwoordonderzoeken. Textbite weet de juiste vragen te stellen en gebruikt tools om relevante zoekopdrachten op te sporen voor meer bezoekers.

Alle belangrijke informatie wordt opgesomd in een enthousiaste briefing. Deze gaat naar schrijvers en makers die staan te popelen om aan de content te beginnen.

Voortgang en controle

Hoe staat het ervoor? De beste content gaat over meerdere schijven. Is alles op tijd bij de juiste persoon? Textbite leidt het proces in goede banen.

Uiteraard controleert Textbite alle content. Ook tussentijds. Indien nodig voorzien we de schrijver of maker van opbouwende, bijsturende feedback voor een aanpassing.

Content marketing

Content is een belangrijk onderdeel van marketing. De definitie van contentmarketing luidt: “mensen helpen te vinden met wat ze zoeken door waardevolle informatie en creatieve inhoud aan te bieden“. Houd dit in gedachte. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Freelance content coördinator gezocht? Van enthousiaste briefing tot kant-en-klaar eindproduct. Ik ben er om alles in goede banen te leiden. ☝

Harm van den Elzen

Textbite

[email protected]

Stuur me een e-mail.

06 82 42 17 63

Bel me of chat met me via WhatsApp.

Textbite socials