Teksten & contentmarketing
Textbite logo
j

Freelance tekstschrijver gezocht?

Jij hebt een schrijfopdracht en daar is een freelance tekstschrijver voor gezocht. Welkom! Lees rustig verder of neem direct contact op. Dan bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Creatieve teksten

Wil je creatieve teksten voor bijvoorbeeld een video, whitepaper of je social media kanalen? Leuke uitdaging! Ieder type tekst vraagt natuurlijk om een andere benadering. Denk aan:

  • Een tekst die uitgesproken wordt, zoals een voice-over
  • Een tekst die lezers beet neemt, zoals een artikel
  • Een tekst die makkelijk scanbaar is, zoals een e-mail

Creativiteit is een vereiste. Daarom ben jij op zoek naar een freelance tekstschrijver. Leg je uitdaging gerust bij Textbite neer.

Vindbare teksten

Wil je meer bezoekers naar je website? Dan zijn vindbare teksten een must. Een goede freelance copywriter voert in het kort de volgende stappen uit. Zo ook Textbite.

  1. Onderzoek doen naar welke zoekopdrachten mensen intypen of inspreken in Google
  2. Relevante zoekopdrachten en vragen verwerken in de te schrijven teksten
  3. Structuur aanbrengen, zodat Google de teksten goed opneemt

Dankzij een uitgebreide SEO-tool weet Textbite de meest relevante en haalbare zoekopdrachten om op te scoren te achterhalen.

Content coördinatie

Heb je een groot project waar veel teksten bij komen kijken? Wellicht ben je dan niet per se op zoek naar een freelance tekstschrijver, maar naar een coördinator. In dat geval regelt Textbite alle content. Denk aan het vooronderzoek en de briefing voor schrijvers en makers, de voortgangsbewaking en de controle.

‣ Lees meer over content coördinatie

Content marketing

Wanneer je op zoek bent naar een freelance tekstschrijver, ben je bezig met contentmarketing: “mensen helpen te vinden met wat ze zoeken door waardevolle informatie en creatieve inhoud aan te bieden“. Houd dit altijd in gedachte. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Freelance tekstschrijver gezocht? Voice-over scripts, merkverhalen, webteksten, productomschrijvingen, ga zo maar door. Van creatieve teksten tot vindbare teksten (SEO-proof). Ik sta voor je klaar. ✍

Harm van den Elzen

Textbite

[email protected]

Stuur me een e-mail.

06 82 42 17 63

Bel me of chat met me via WhatsApp.

Textbite socials