SEO & contentmarketing
Textbite logo
Harm van Textbite

Over Textbite

✓ Betere teksten ✓ SEO (zoekmachine optimalisatie) ✓ Effectieve indeling van online inhoud (conversie optimalisatie / UX)

“Ik help bedrijven om websites en projecten duidelijker, effectiever en beter vindbaar te maken.”

Textbite is het label van Harm van den Elzen. Een tekstschrijver en (content) marketeer die bijna 6 jaar actief is in het werkveld.

“Tijdens en na mijn HBO-opleiding ‘Commerciële Economie’ heb ik binnen diverse organisaties (online) marketingwerkzaamheden verricht. Met name op het gebied van content. Ik stel me beschikbaar als freelancer, zodat ik veel afwisseling en vrijheid heb om de meest creatieve uitingen te bedenken.”

Het is ideaal om een freelancer in te schakelen als je geen fulltimer in huis hebt, maar wel een betrouwbaar iemand wilt die de verantwoordelijkheid neemt en met je meedenkt. Harm is gespecialiseerd in teksten, SEO, websites en andere online uitingen.
“Door goed, gestructureerd tekstwerk op te leveren, neem ik werk uit handen. Ik denk altijd graag mee over het beter vindbaar maken van je website, en hoe je deze het beste in kunt delen. Dat laatste geldt voor alle online uitingen. Het toepassen van online gedragspsychologie vind ik geweldig. Daar geniet ik oprecht van. Ik lever graag content die motiveert en zo simpel mogelijk verpakt is.”
Vrienden, familie en oud-collega’s omschrijven Harm als prettig persoon in de omgang en creatief, soms grappig. Iemand die zichzelf en de wereld niet té serieus neemt als het niet hoeft. Professioneel genoeg als het erop aankomt.
“Ik word graag geïnspireerd en geniet van sociale activiteiten met vrienden. Als geld geen issue was in het leven, zou ik regelmatig gave natuurgebieden bezoeken in de wereld. En iedere week een meerdaags festival waar bandjes optreden. Biertje erbij. Heerlijk!”
Tot slot wil Harm het belang van content nog even benadrukken.
“Goede content weerspiegelt jouw toegevoegde waarde en levert bezoekers en klanten op voor de lange termijn. Het is net als eten. Een basisbehoefte, maar de culinaire hoogstandjes delen we graag. Laten we er iets moois van maken.”
Ben jij een leuk persoon binnen een leuk bedrijf? Dan duikt Harm graag in jouw project of organisatie.