Schrijven, content & marketing
Textbite logo
Harm van Textbite

Over Textbite

Textbite is het label van Harm van den Elzen. Een tekstschrijver en (content) marketeer die bijna 5,5 jaar actief is in het werkveld.

“Tijdens en na mijn HBO-opleiding ‘Commerciële Economie’ (Fontys ACI – Tilburg) heb ik binnen diverse organisaties (online) marketingwerkzaamheden verricht. Met name op het gebied van content. In 2020 heb ik de stap genomen om me te verhuren als freelancer. Ik vind het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn.”

Een freelancer inhuren is ideaal als je geen fulltimer in huis hebt, maar wel een betrouwbaar iemand wilt die de verantwoordelijkheid neemt en met je meedenkt. Harm is gespecialiseerd in contentmarketing.
“Ik verhuur me als freelance tekstschrijver, freelance content coördinator en freelance marketeer. Met schrijven en marketingcontent realiseren kan ik mijn creatieve ei kwijt. Als marketeer heb ik een goed inlevingsvermogen en vind ik cijfers interessant.”
Vrienden, familie en oud-collega’s omschrijven Harm als prettig persoon in de omgang en creatief, soms grappig. Iemand die zichzelf en de wereld niet té serieus neemt als het niet hoeft. Professioneel genoeg als het erop aankomt.
“Ik word graag geïnspireerd en geniet van sociale activiteiten met vrienden. Als geld geen issue was in het leven, zou ik regelmatig gave natuurgebieden bezoeken in de wereld. En iedere week een meerdaags festival waar bandjes optreden. Biertje erbij. Heerlijk!”
Harm wil het belang van content nog even benadrukken.
“Goede content weerspiegelt jouw toegevoegde waarde en levert bezoekers op voor de lange termijn. Het is net als eten. Een basisbehoefte, maar de culinaire hoogstandjes delen we graag. Laten we er iets moois van maken.”
Ben jij een leuk persoon binnen een leuk bedrijf? Dan duikt Harm graag in jouw project of organisatie.