Content webshop Harm is ook beschikbaar voor interim opdrachten op het gebied van SEO, Content Marketing en Communicatie. Vraag naar cv
Textbite logo

Over Textbite

Ben jij ondernemer? Dan heb je effectieve content nodig.
Zijn jullie een webbureau of marketing agency? Dan willen je klanten professionele content.

Textbite helpt je.

Aangenaam, ik ben Harm. Jouw freelance tekstschrijver, copywriter, content marketeer, content creator en content coördinator. Ook wel: content specialist. Om jou zo makkelijk mogelijk van verse content te voorzien, ben ik – met 6 jaar ervaring – deze ‘content webshop’ gestart.

j

Waarom een ‘content webshop’?

Als je producten inkoopt, wil je dat het in een paar klikken geregeld is. Kiezen, betalen en laten leveren. Waarom zou je dat niet willen als je professionele teksten en content laat schrijven? Precies. En ik bewijs je dat dat kan.

Direct geregeld, zonder dat het ergens blijft liggen
Duidelijkheid over wat je geleverd krijgt en wanneer
Geen vaag gedoe over de kosten, maar direct inzicht in de prijs

Dus ook geen verrassende facturen achteraf.

Professionele content met de nodige bite

Schrijven vanuit een gedachte

Optimaliseren voor zoekmachines (SEO)

Reviseren tot tevredenheid

★★★★★

“Harm is een fijne en betrouwbare medewerker. Naast creatief, SEO-proof en conversiegericht kunnen schrijven, is Harm heel goed in staat om vanuit de juiste stijl te schrijven. Hij wist voor ons het Toppy-gevoel duidelijk over te brengen naar onze doelgroep. Geef Harm een opdracht en er komt een uitstekend resultaat uit.”

Daan Kraaijkamp – Toppy

★★★★★

“De samenwerking met Harm verloopt snel en accuraat. Hij kan op korte termijn grote projecten in 1 keer afronden, zonder dat er nog veel op en neer gemaild moet worden.”

“Voor de omgang met onze klanten is het inlevingsvermogen van Harm echt een toegevoegde waarde. Zowel de zakelijke als de wat speelsere opdrachten voert hij perfect uit.”

Jorrin Wristers – Upgraders

★★★★★

“De samenwerking met Harm verloopt erg prettig. Hij schakelt snel, neemt werk uit handen en doet het nog goed ook. Harm denkt mee en snapt wat de wens is. Zonder twijfel beveel ik hem aan bij anderen.”

Martijn van Lanen – Soulgood