SEO & contentmarketing
Textbite logo

Website teksten laten schrijven

Teksten voor een website laten schrijven volgens een duidelijk pakket. Met een gestructureerde pagina-indeling, sterke webteksten en de juiste zoekwoorden leg ik de basis voor een goede website. Je online avontuur begint met ijzersterke content.

Voor ondernemers die een vindbare en inhoudelijk sterke website willen (meer dan een mooi design) ✓

Zo werkt het | Veelgestelde vragen | Informatie voor webbureaus

Webteksten laten schrijven – Zo werkt het

  1. Je bestelt een basis-, standaard- of pro-pakket voor sterke webpagina’s (prijzen zijn excl. btw).
  2. Vervolgens maken we kennis en plan ik een interview met je, zodat ik een helder beeld heb en aan de slag kan met de juiste informatie. Dit kan telefonisch of eventueel bij jou op locatie.
  3. Na het interview streef ik ernaar de website teksten en indeling binnen 10 werkdagen op te leveren.
  4. Na de oplevering is het nog mogelijk feedback te geven en een revisie aan te vragen. Dit zit bij de service inbegrepen. De factuur ontvang je tegelijkertijd met de oplevering.
  5. Vervolgens ga je met de oplevering naar je webbouwer. Die ontwikkelt de website en voorziet hem van een gebruiksvriendelijk design. Nog geen goede webbouwer gevonden? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte webbouwer. Je kunt er ook voor kiezen Textbite de website te laten bouwen.

Wat krijg je opgeleverd?

Een helder overzicht met daarin:

  • Pagina-indeling
  • Webteksten
  • Zoekwoorden
  • Meta omschrijvingen

IJzersterke content, de spil van een goede website ✓

R
Sterke, duidelijke website teksten die bezoekers triggeren over te gaan tot actie
R
Geen clichématig gedoe met spelfouten, maar creatieve webteksten die echt wat zeggen
R
Met zoekwoordoptimalisatie volledig zoekmachine-proof, zodat je website beter vindbaar is voor jouw doelgroep

Veelgestelde vragen over het laten schrijven van teksten voor je website

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust even contact op via WhatsApp.

Binnen welke tijd worden de webteksten opgeleverd?
Nadat je een pakket hebt afgenomen, plan ik een interview met je. Na het interview streef ik ernaar de webteksten binnen 10 werkdagen bij je aan te leveren.

Hoe gaat zo’n interview te werk? Moet ik me voorbereiden?
Ik heb een lijstje met vragen die ik je ga stellen. Daarmee leid ik het interview. Tussen de vragen door ga ik mogelijk wat dieper in op bepaalde zaken. Als je wilt stuur ik het lijstje met vragen van tevoren naar je toe, zodat je je kunt voorbereiden.

Wat is het nut van een zoekwoordonderzoek?
Een zoekwoordonderzoek legt de basis voor een vindbare website. Er zit een verschil tussen ‘even kijken wat interessante zoekwoorden zijn’ en een gedegen zoekwoordonderzoek. Dat ‘even kijken’ doe ik altijd wel, zodat er altijd zoekwoorden verwerkt worden. Wil je echter het meeste uit je website halen, dan raad ik aan een zoekwoordonderzoek uit te laten voeren. In dat geval krijg je een uitgebreid overzicht van (langere) zoekwoorden, combinaties en vragen om in de website te verwerken voor een betere vindbaarheid. Ik verwerk ze in de teksten, maar het is ook ontzettend bruikbaar voor webbouwers en toekomstige online marketing activiteiten, zoals blogs en zoekmachine advertenties.

Ik ben al bij een webbureau geweest en er ligt al een design. Kun je de teksten hier op aan laten sluiten?
Dat kan zeker. Qua prijzen houd ik de vaste paketten aan. We kunnen samen even kijken binnen welk pakket jouw wensen tot hun recht komen.

Wij zijn een webbureau. Kunnen we met jou samenwerken op het gebied van content voor onze klanten?
Ja, voor webbureaus heb ik een speciale regeling betreffende het laten schrijven van website teksten. Scroll nog even verder en vraag het informatieoverzicht met prijzen aan.

Informatie voor webbureaus

Werk je voor een webbureau en wil je website teksten laten schrijven voor klanten? Dan heb ik een speciale regeling voor je. Naast dat je geholpen bent met een meedenkende contentspecialist – wat het ontwerpen van de website een stuk makkelijker maakt – krijg je een mooie tegemoetkoming.