Professionele content inkopen Snel, persoonlijk en op maat
Textbite logo

Werkwijze

Textbite is jouw persoonlijke content webshop en doet er alles aan om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. We werken hier dan ook net wat anders dan andere media-/marketingbureaus en freelancers. Geen vaag gedoe over uurtarieven, geen offertes, maar meteen duidelijkheid.

Daar gaan we.

1. Win advies in

Ben je er nog niet helemaal over uit wat je wilt met content? Leg je vraagstuk dan eerst bij Textbite neer. Harm probeert je zo snel mogelijk verder te helpen.

2. Plaats je bestelling

Duidelijk welke contentvorm je af wilt nemen? Plaats je bestelling en betaal direct via iDeal, per bankoverschrijving of via Bancontact.

Informatie aanleveren in een speciaal ingerichte (online) omgeving

Je ontvangt – na bestelling – een e-mailbevestiging (controleer de spamfolder) met link naar een online omgeving. Hier verzamel en lever je alle informatie en middelen aan om de content te laten maken.

Vanaf het inzenden van de gevraagde informatie gaat de – bij het product gecommuniceerde – levertijd in. Mogelijk neemt Harm onderweg nog contact met je op voor aanvullende informatie.

3. Wacht – als een kind zo blij – op je content pakketje

Iets vooraf bestellen is een feestje. Het verheugen kan beginnen. Op maat gemaakte producten en diensten geven een extra spannende lading mee. Textbite zal ervoor zorgen dat je blij en tevreden bent.

Eventuele aanpassingen laten doen

Alles kan altijd beter (en anders). Je kan daarom vanaf de oplevering nog 3 opeenvolgende werkdagen aanpassingen laten doen, tot je tevreden bent. Daarna gaan we allebei – vol goede moed – verder met ons volgende businesshoofdstuk.

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Alle producten en diensten die Textbite aanbiedt, worden op maat gemaakt. Textbite draagt de grootst mogelijke zorg om kwalitatieve content bij je aan te leveren. Geheel tot stand gebracht door tijd te investeren. Deze tijd is specifiek gereserveerd voor jouw project. Hierdoor is het niet mogelijk te retourneren. Revisies aanvragen staat geheel vrij tot 3 werkdagen na oplevering van de content.

Textbite gaat er vanuit dat je vanuit gezond ondernemersverstand een bestelling plaatst, dat er van tevoren is nagedacht. We hanteren daarom geen herroepingsrecht na het plaatsen van de bestelling. In geval van per abuis gemaakte fouten tijdens het plaatsen van de bestelling is Textbite natuurlijk altijd bereid om mee te kijken en de overeenkomst aan te passen.