Schrijven, content & marketing
Textbite logo

Werkwijze

Harm van Textbite duikt in je project of organisatie om je wensen en behoeften te bespreken. Dat doen we aan de hand van een soort ‘interview’ of ‘intake’. Net hoe je het wilt noemen.

Is het gevoel bij beide partijen goed? Dan gaan we kijken hoe we er invulling aan gaan geven.

Investering

Je investeert in een betere vindbaarheid en/of meer binding met je bezoekers en klanten. Dit doe je bij Textbite op basis van een eenmalige offerte of maandelijks budget.

Op basis van eenmalige offerte
Voor eenmalige projecten stellen we een eenmalige offerte op. Hierin schatten we de minimaal te besteden uren, aangevuld met variabele uren. Je ontvangt dan altijd een minimaal investeringsbedrag en een maximaal investeringsbedrag. Meestal valt het uiteindelijke bedrag er dan tussenin. Het uurtarief bedraagt 70,- exclusief btw.

Op basis van maandelijks budget
We spreken een maandelijks budget af. Bijvoorbeeld 12 vaste uren en 4 variabele uren. In dat geval besteed ik sowieso 12 uur per maand aan jouw bedrijf. Mits er werk naar is of ik ergens meer tijd voor nodig heb, kan dit dan oplopen tot 16 uur per maand. We spreken in overleg af wat er precies opgeleverd wordt. Het uurtarief bedraagt 65,- exclusief btw.

Textbite werkt op basis van goed vertrouwen. Je zult nooit vastzitten aan een langdurig contract bij het afspreken van een maandelijks budget. Werken met leuke, betrouwbare mensen staat voorop.