Werkwijze

We bouwen een brug tussen jouw aanbod en de pijnpunten en verlangens van jouw potentiële klanten. Dit is het fundament van jouw online presentatie (website, social media kanalen, content).

Status beschikbaarheid:
Beschikbaar op korte termijn.

1 Waar sta je? Wat heb je al?

Eerst kijken we naar wat je al hebt. Je huidige website, social media, alles wat online staat – we nemen het onder de loep. Dit helpt ons om te zien waar je nu bent en wat er verbeterd kan worden.

2 Wat zijn de pijnpunten en verlangens van jouw potentiële klanten?

Vervolgens verdiepen we ons in je doelgroep. We willen precies weten wat zij nodig hebben en wat ze verwachten. Dit is cruciaal om jouw aanbod goed af te stemmen op wat zij zoeken.

3 Hoe neemt jouw aanbod deze pijnpunten weg of vervult het deze verlangens?

Hier verbinden we de puntjes: we koppelen jouw producten of diensten aan de behoeften van je klanten. We zorgen dat jouw aanbod aansluit bij hun verwachtingen, zodat het duidelijk is waarom ze bij jou moeten zijn.

4 We hebben nu een zogeheten 'waardepropositie'. Welke online middelen gaan we inzetten?

Met een heldere waardepropositie bepalen we welke online middelen we gaan gebruiken om jouw boodschap over te brengen. We kiezen de platformen en tools die het best passen bij deze boodschap en je potentiële klanten.

5 Aan de slag! Ik bouw je website, beheer je social media kanalen en/of schrijf/coördineer je content.

Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Ik ga aan de slag met het bouwen of verbeteren van je website, het bijhouden van je social media en het verzorgen van je content. We zorgen dat alles goed en soepel loopt, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet.

Eerdere opdrachtgevers

×

 

Hallo,

Neem hier contact op via WhatsApp.

×